3.9 C
Vaslui
05-dec.-2021

Culturist din Murgeni, campion absolut la „Valahia Warior”, si-a cerut iubita si ea concurentã, în cãsãtorie, pe scenã! (FOTO, VIDEO)

REUSITÃ PE TOATE PLANURILE!… Un tânãr de 27 de ani, nãscut în orasul Murgeni, a ajuns dublu campion national absolut, în cadrul celui mai important concurs de culturism și fitness din România! George Miron a câstigat în weekend, la Sibiu, douã trofee de campion național absolut: Overall champion classic PHYSIQUE si Overal champion culturism. La acceasi competitie de la Sibiu, a participat si iubita lui George Miron, o bârlãdeancã de 29 de ani, care a câstigat si ea douã premii! Medalia de argint, adicã locul 2 la categoria Bikini Fitness, dar a câstigat si un inel de logodnã! George Miron a cerut-o în cãsãtorie, chiar pe scenã, spre surprinderea Loredanei si a celor peste 100 de participanti (public, sportivi si juriul concursului), care le-au urat „Casã de piatrã” si au aplaudat îndelung!

În perioada 1-3 octombrie, s-a desfãsurat la Sibiu Turneul „Valahia Warior” organizat de o federatie americanã, cea mai mare federatie de culturism IFBB si de Pro League, partea Europeanã a Federatiei din SUA. Turneul este la prima editie în România, la el participând doar culturisti de top, care tind spre o calificare pentru cardul pro, pe care îl detin în jur de 10 sportivi români! Dintre cei aproape 100 de sportivi participanti, atât din tarã cât si din UE, cel care si-a adjudecat cele douã trofee (la categoriile Clasic Physique si Culturism) a fost sportivul din Murgeni, George Miron, de 27 de ani. Acesta a devenit astfel dublu campion absolut, atât la Clasic Physique cât si la Culturism Open, categorie la care a participat pentru prima oarã si la care a fost cel mai bun! „Acest lucru înseamnã pentru mine un pas urias spre obtinerea Cardului Pro, care ar înseamna, dupã ce îl obtin, o premierã absolutã pentru judetul Vaslui. Fãrã ajutorul antrenorului meu Dan Cristian, nu ajungeam la forma aceasta ! Mi-a oferit pe lângã un protocol fãcut ca la carte, o energie extraordinarã! Iar de la concurs am plecat nu numai de douã ori campion absolut, ci si însurat”, ne-a declarat George Miron.

George ne-a dezvãluit cã si-a cerut în cãsãtorie iubita, pe Loredana Berzintu, din Bârlad. Aceasta era la prima participare la un concurs atât de important si, pe lângã emotiile avute pe scenã, s-a trezit cã este invitatã la premierea lui George Miron, care i-a oferit, în genunchi un inel si clasica întrebare „Vrei sã fii sotia mea?”. Coplesitã de emotii, Loredana a putut sã zicã doar „Da”, momentul fiind îndelung aplaudat de cei peste 100 de spectactori, sportivi si membri ai juriului.

George Miron a urmat cursurile liceale ale Liceului Teoretic „Mihai Eminescu” din Bârlad, iar din 2011 s-a apucat singur de culturism si fitness la o salã din centrul orasului. În 2019 a obținut prima medalie importantã, la un concurs international de culturism si fitness „Pro Nutrition Grand Prix” unde a urcat pe podium obtinând locul III si medalia de bronz. George Miron îsi doreste cu ardoare sã obtinã cât de curând Cardul de profesionist (care se obține numai în USA), card detinut acum doar de 10 sportivi români de la categoria Culturism si Fitness.

Ultimele Știri
Reclamăspot_img
Reclamăspot_img
Ultimele Știri
- Advertisement -spot_img

4 COMENTARII

    • Asa este, Lolositha facea videochat, dar folosind experienta obtinuta, acum ofera fericire sotului ei.

      Le urez o casnicie lunga, fericita, si plina de amor!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here