spot_imgspot_img
7.9 C
Vaslui
27-feb.-2024

Cum a ajuns o firmă IT cu un singur angajat să declare o cifră de afaceri peste Microsoft România. Ce rol joacă marca Arsenie Boca

- Advertisement -

Un top Economedia plasează firma Liciuchiciu Web Design pe locul 6 în topul companiilor IT cu cea mai mare cifră de afaceri în 2020, peste 100 de milioane de euro. Compania, aflată în insolvență, e deținută de Diana Adela Talpoș și are un singur angajat. Orădeanca și soțul ei, Alexandru Talpoș (fost Andor) dețin marca Arsenie Boca, pentru care se judecă cu Biserica Ortodoxă Română. Alexandru Talpoș are două dosare de evaziune fiscală.

537.815.126 de lei cifră de afaceri. 110 milioane de euro. E cifra de afaceri gigantică declarată, pe 2020, de firma orădeană Liciuchiciu Web Design. O companie cu un singur angajat!

Într-un top publicat de Economedia, aceasta e a 6-a firmă IT din țară după cifra de afaceri, fiind depășită de giganți precum IBM, Ericsson sau Endava. Se află însă peste Microsoft România SRL (467 de milioane de lei cifră de afaceri) sau Oracle Global Services (446 de milioane de lei). Corporațiile care o înconjoară în clasament pe Liciuchiciu au cel puțin 1.033 de angajați, ajungând chiar la 3.291 (liderul IBM). Firma din Oradea are ca obiect de activitate „Activități de realizare a softului la comandă”.
Citeşte întreaga ştire: Cum a ajuns o firmă IT cu un singur angajat să declare o cifră de afaceri peste Microsoft România. Ce rol joacă marca Arsenie Boca

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.