27.6 C
Vaslui
01-iul.-2022

Cum a ajuns să fie de cinci ori mai scump Revelionul în Poiana Braşov decât în Austria. „De banii ăia mergem zece la Innsbruck”

Autorităţile române relaxează restricţiile în pragul sărbătorilor, iar hotelierii îşi fac planuri, însă de multe ori practică preţuri ameţitoare. Gabriel, un tânăr din Cluj, a remarcat că unele hoteluri din Poiana Braşov au ajuns să practice preţuri de cinci ori mai mari ca cele din Austria.

Clujeanul intenţiona să îşi petreacă sărbătorile la Poiana Braşov, dar a descoperit între timp că există multe oferte generoase în special în Austria, dar şi în unele staţiuni de lux din Franţa şi Elveţia.

Evident, şi-a schimbat planurile şi a făcut rezervări pentru Innsbruck, acolo unde în multe cazuri hotelurile nu doar că sunt mai ieftine decât cele din cunoscuta staţiune montană românească, dar în unele cazuri diferenţa este chiar de patru sau de cinci ori.

„Căutând pe Booking oferte pentru Revelion am găsit în Poiana Braşov o cameră la peste 15.500 de lei şi alta la peste 11.000 de lei, în perioada 29 decembrie – 2 ianuarie, ambele la hoteluri de 4 stele. Am avut noroc că prietena mea a ţinut să caute şi în Austria, doar aşa de curiozitate, iar surpriza a fost totală. Am găsit exact în aceeaşi perioadă camere în hoteluri tot de 4 stele şi nu oriunde, ci la Innsbruck, una din ele de vreo cinci ori mai ieftin, la puţin peste 3.000 de lei. Oricât ai prefera să stai acasă, la tine în ţară, cum să te duci în condiţiile astea la Poiana Braşov? De banii ăştia am asigurat de cinci ani Revelionul în Austria şi mai rămân cu ceva. Sau în loc să mă duc doar cu prietena, mergem 10 în Austria”, a spus Gabriel.

Citeste mai mult: adev.ro/r3w4xz

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here