Cum a fost prinsă o tânără care încerca să părăsească țara. Voia să plece împreună cu iubitul

O tânără de 17 ani a fost găsită ascunsă printre bagaje, într-un microbuz, în vama Nădlac. Aceasta încerca să iasă din țară fără acte și fără acordul părinților, împreună cu iubitul său.

Cum a fost prinsă o tânără care încerca să părăsească țara.  În urma controlului făcut de oamenii legii la punctul de frontieră Nădlac II, s-a depistat faptul că tânăra este cetățean român, în vârstă de 17 ani.  Aceasta voia să părăsească țara și să ajungă în Germania împreună cu iubitul său, în vârstă de 20 de ani.

Oamenii legii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de complicitate la tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat pentru șofer și prietenul tinerei.

„Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac II au descoperit, ascunsă într-un microbuz, în locul destinat pentru odihnă al şoferului, o tânără, în vârstă de 17 ani, din România. Aceasta încerca astfel să iasă ilegal din țară deoarece nu avea document de călătorie şi nici acordul părinţilor.

În data de  06.02.2021, în jurul orei 22.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II,  s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, pe sensul de ieşire din ţară, un cetăţean român, în vârstă 32 de ani, conducând  un microbuz, înmatriculat în România, având ca pasageri opt cetăţeni români.

Cum a fost prinsă o tânără care încerca să părăsească țara. La controlul de frontieră a fost descoperită, ascunsă în spatele banchetelor, în locul destinat șoferului pentru odihnă, o persoană de sex feminin. Deoarece nu avea documente asupra ei, în baza declaraţiei verbale, poliţiştii de frontieră au efectuat verificări şi au stabilit că persoana este cetăţean român minor, în vârstă de 17 ani.

La cercetări, şoferul mijlocului de transport a declarat că tânăra nu are documente de identitate şi nici procură notarială din partea părinţilor, iar aceasta a recurs la această metodă deoarece voia să ajungă în Germania împreună cu prietenul ei, un cetăţean român în vârstă de 20 de ani, care era pasager în acelaşi microbuz.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de complicitate la tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat pentru șofer și prietenul tinerei, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie luate măsurile legale care se impun”, se arată într-un comunicat al Poliţiei de Frontieră. …https://www.romaniatv.net/cum-a-fost-prinsa-o-tanara-care-incerca-sa-paraseasca-tara-voia-sa-plece-impreuna-cu-iubitul_5259523.html
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ