12.3 C
Vaslui
20-mai-2022

Cum a reușit Denisa Tănase să își crească afacerea de la 500 de euro la 4 milioane de euro în doar trei ani? Vedeta a dezvăluit secretul! ,,Eșecurile contează foarte mult”

Denisa Tănase a dezvăluit secretul prin care a reușit să își crească spectaculos cifra de afaceri, pe timp de pandemie.

Jumătatea trupei “Bambi” a devenit, într-un timp foarte scurt, un adevărat om de afaceri, având într-un timp foarte scurt, un profit spectaculos. Alături de partenerul ei de viață, și-a deschis propria firmă, care se ocupă cu fabricarea și vânzarea unor bijuterii de lux.

Brandul a ajuns să fie cunoscut la nivel internațional, având o cifră de afaceri impreionantă.

Denisa Tănase spune adevărul din spatele succesului afacerii sale

Înainte de a face parte din lumea afacerilor, Denisa Tănase s-a ocupat cu muzica, cântând în trupa “Bambi”, alături de sora ei. Nu s-ar fi așteptat niciodată ca dintr-o simplă idee, să devină un adevărat brand de lux, extrem de bine cotat atât pe piața românească, cât și pe cea din străinătate.

Invitată în cadrul podcastului găzduit de Mihai Morar, artista a dezvăluit toate secretele unei afaceri de succes…https://www.bzi.ro/cum-a-reusit-denisa-tanase-sa-isi-creasca-afacerea-de-la-500-de-euro-la-4-milioane-de-euro-in-doar-trei-ani-vedeta-a-dezvaluit-secretul-esecurile-conteaza-foarte-mult-4324804?utm_source=website&utm_medium=ultima-ora-index

Reclamăspot_img
Reclamăspot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here