9.2 C
Vaslui
27-mart.-2023

Cum a reuşit un bărbat din Craiova să ascundă timp de un an uciderea fostei soţii. De ce rudele o credeau în viaţă

- Advertisement -

Femeia a fost dată dispărută după ce fiul a alertat poliţia. Bărbatul habar nu a avut că mai bine de un an a vorbit prin mesaje nu cu mama sa, ci cu ucigaşul acesteia.

Silvia Albişoru avea 66 de ani şi locuia în Craiova, împreună cu fostul soţ. Acceptase situaţia pentru că în ţară nu stătea prea mult. Obişnuia să meargă în Italia, să aibă grijă de bătrâni.

Cumplita poveste începe anul trecut, la sfârşitul lunii aprilie. Fiul femeii a primit un mesaj de la mama sa în care îi spunea că pleacă din nou în Italia pentru că i se oferise un nou loc de muncă. Băiatului nu i s-a părut nimic ciudat. A continuat să vorbească luni în şir cu femeia care îi spunea că este bine în Italia şi că a nimerit la o familie cumsecade.  Totul părea în regulă până în urmă cu aproximativ două luni,  când fiul nu a mai reuşit să dea de mama sa.

Telefonul era închis. A început să o caute. Prin prietenii pe care-i ştia în Italia, l-a întrebat chiar şi pe fostul soţ dacă are idee unde ar putea fi. Nimeni nu ştia nimic.

Femeia este dată dispărută   Fiul a început să fie convins că mama sa a păţit ceva. A hotărât să meargă la poliţie şi să povestească tot ceea ce ştia.

Silvia Albişoru a fost imediat dată dispărută, iar poliţiştii au mediatizat cazul femeii prin următorul anunţ:

„La data de 1 iulie a.c., ora 12.00, poliţiştii din cadrul Secţiei nr.3 Poliţie Craiova au fost sesizaţi de un bărbat de 50 de ani, din comuna Seaca de Câmp, cu privire la faptul că, în luna martie 2021, mama sa ALBIŞORU SILVIA, din municipiul Craiova, a plecat de la domiciliul său cu intenţia de a ajunge în Italia, iar de la acea dată nu a mai putut lua legătura cu ea. Semnalmente : înălţime 1,70 m, aproximativ 85 de kg, părul blond, tuns scurt, ochii verzi. Nu se cunosc articolele vestimentare purtate de femeie în momentul plecării de la domiciliu. Persoanele care deţin informaţii utile cu privire la persoana dispărută sunt rugate să apeleze numărul unic de urgenţă 112 sau să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie”.

Citeste mai mult: adev.ro/rehge3

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.