Cum arată astăzi Gabriel Măcărel, puștiul din Botoșani care avea 100 kg la 7 ani. “Lasă mâncarea, că iar ajungi la spital!”

În 2008, când avea 7 ani, Gabriel Măcărel a ajuns de urgență la spital, după ce mâncase cinci (!) kilograme de jumări la o singură masă. Astăzi, tânărul de 20 de ani se menține la o greutate acceptabilă.

Provenind dintr-o familie destrămată, Gabriel Măcărel a fost crescut de bunici în gospodăria din satul Tudora (județul Botoșani). Pofticios nevoie mare, Gabriel a ajuns în stare gravă la spital, în 2008, pe când avea doar 7 ani, după ce ”executase” 5 kilograme de jumări la masa de prânz!

Gabriel Măcărel a fost la un pas de infarct

Din fericire, copilul a fost tratat cum se cuvine la spital, după care a fost internat într-un centru specializat, acolo unde a urmat o dietă severă, care l-a salvat de un infarct care părea iminent, la un moment dat.

Așa se face că, în doar câțiva ani, Gabriel a coborât de la suta de kilograme la doar 40 de kilograme, având o adolescență cât de cât normală și bucurându-se de o gretate în limita recomandărilor medicale. …https://www.fanatik.ro/foto-cum-arata-astazi-gabriel-macarel-pustiul-din-botosani-care-avea-100-kg-la-7-ani-lasa-mancarea-ca-iar-ajungi-la-spital-19705988
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ