-10.5 C
Vaslui
09-feb.-2023

Cum arată burtica de gravidă a Corinei Caciuc! Cât de activă este viitoarea mămică!

- Advertisement -

Corina Caciuc trăiește o poveste de dragoste ca în povești alături de Laurențiu Reghecampf și în curând îi va dărui antrenorului un copil, un băiețel, rodul iubirii lor. Chiar dacă este pe ultima sută de metri cu sarcina, Corina Caciuc, femeia care l-a despărțit pe Reghe de Anamaria Prodan, este foarte activă.

Paparazzii Click! au surprins-o pe cea care îl va face tată a treia oară pe Laurențiu Reghecampf în timp ce pleca de la un control de rutină din zona Primăverii. Actuala iubită a lui Reghe este acum o femeie împlinită care abia așteaptă să își strângă bebelușul în brațe. Atentă și grijulie cu sarcina, Corina Caciuc nu face mari eforturi în această perioadă pentru că mai are puțin și naște.

De la control, iubita lui Reghe s-a oprit în drum spre casă unde locuiește cu fostul soț al Prodancăi să cumpere un cappuccino de la o renumită cafenea. Se vede faptul că viitoarea mămică este o răsfățată! Nu doar că se îmbracă de la firme celebre dar și conduce un superb Audi A8 în valoare de 100.000 de euro, semn că fostul soț al Anamariei Prodan este încă pe cai mari și câștigă destul de bine…https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/cum-arata-burtica-de-gravida-a-corinei-caciuc-cat-590316.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.