spot_imgspot_img
19.5 C
Vaslui
27-sept.-2023

Cum arată clasamentul golgheterilor din Liga 5

- Advertisement -
ATACANT… Deși nu a mai jucat la Rebricea în cele 10 etape din play-off, Adrian Costin a rămas cel mai bun marcator al Ligii 5, cu 24 de goluri înscrise.

MARCATOR… Golgheterul ediției 2022-2023 a Ligii 5 Vaslui este Adrian Costin, fostul atacant al celor de la Viitorul Rebricea, cu 24 de goluri marcate, toate în sezonul regulat. Adrian Costin, transferat în pauza de iarnă în Liga 4, la Comstar Vaslui, nu a jucat niciun minut în play-off-ul Ligii 5, dar are un motiv personal de bucurie: e cel mai bun marcator din Liga 5.

Adrian Costin a făcut junioratul la Liceul cu Program Sportiv Vaslui, grupa 2002, sub îndrumarea antrenorului Gabi Iordache, iar în sezonul regulat al Ligii 5 a evoluat la Viitorul Rebricea, echipă pentru care a marcat nu mai puțin de 24 de goluri, având o medie de peste 2 goluri marcate pe meci. În iarnă, Costin s-a transferat la SC Comstar Vaslui, vicecampioana ediției 2022-2023 a Ligii 4. Pe locul doi în clasamentul celor mai buni marcatori din cel de-al doilea eșalon fotbalistic al județului se află un alt jucător de la Viitorul Rebricea, Răzvan Greif, cu 20 de goluri marcate. Greif a înscris 9 goluri în sezonul regulat, 10 în play-off și unul la barajul cu Victoria Muntenii de Jos. Podiumul golgheterilor din Liga 5 este completat de Ionuț Alexandru Crețu, de la CSO Negrești, și Marian Codreanu, de la Știința Delești, ambii cu câte 18 goluri înscrise. Noul sezon al Ligii 5 va debuta la mijlocul lunii septembrie.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.