spot_imgspot_img
3.5 C
Vaslui
21-feb.-2024

Cum arată garsoniera cu bucătărie și duș într-un dulap din centrul Londrei. Prețul la care se închiriază

- Advertisement -

Piața imobiliară din Londra este cunoscută pentru prețurile exorbitante, iar oamenii care caută o casă nouă caută și un preț bun sau cel puțin ceva care să nu fie hoție la drumul mare. Așa că atunci când pe piață apre un imobil la un preț accesibil e de așteptat ca „bucătăria compactă“ și „baia ascunsă“ să trezească suspiciuni.

La prima vedere, este destul de greu să găsești toaleta, dușul și bucătăria, deși în anunț scrie clar că garsoniera dispune de toate aceste aceste comodități esențiale.

Garsoniera, care este poziționată la parter, „se mândrește cu o bucătărie compactă” și o „baie ascunsă”, iar proprietarul cere pentru toate acestea 1.279 de lire sterline (aproximativ 1.500 de euro) pe lună, scrie My London.

Proprietatea este situată pe strada Charlwood, Pimlico, o zonă foarte căutată din centrul Londrei, ceea ce ar putea explica prețul ridicat pentru un spațiu atât de mic, notează sursa citată.

În anunț, apartamentul este descris astfel: „O garsonieră luminoasă la parter, se prezintă în stare excelentă, oferind o bucătărie compactă, baie și duș ascunse și situată într-o locație excelentă, aproape de Victoria”…https://adevarul.ro/stiri-externe/europa/cum-arata-garsoniera-cu-bucatarie-si-dus-intr-un-2202549.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.