24.3 C
Vaslui
01-iul.-2022

Cum au explicat groparii din Prahova dansul pe manele alături de scheletul unei femei moarte de 16 ani

Doi bărbaţi din comuna prahoveană Ciorani sunt cercetaţi penal pentru profanare de cadavre după ce s-au filmat dansând pe manele alături de scheletul unei femei pe care l-au dezgropat din mormânt după 16 ani de la deces.

lmarea a fost postată pe internet de unul dintre protagonişti, provocând revolta oamenilor care au reclamat grozăvia la Poliţie. Incidentul macabru s-a petrecut în data de 7 februarie 2022 în cimitirul parohiei ”Adormirea Maicii Domnului” din comuna prahoveană Ciorani. Cei doi bărbaţi care s-au filmat alături de rămăşiţele umane ale femeii sunt groparii satului.

Aceştia fuseseră angajaţi în ziua respectivă de către o familie să elibereze un loc din cavou pentru că urma să fie înmormântată o altă rudă. Cu minţile amorţite de băutura consumată în exces, cei doi gropari au fost „fascinaţi” să descopere în cavoul respectiv rămăşiţele umane aproape intacte ale unei femei decedate de mai bine de 16 ani.

Au scos scheletul din mormânt, l-au aşezat în picioare şi au mimat o horă improvizată chiar pe capacul cavoului, punând un coleg să filmeze întreaga lor ispravă. Mândri de descoperirea lor, oamenii au considerat de cuviinţă că trebuie să afle şi comunitatea online, aşa că au postat filmarea pe Tik Tok, fără să realizeze că ceea ce fac este complet ilegal, iar fapta lor îi va duce direct la poliţie.

Citeste mai mult: adev.ro/rcdx0m

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here