spot_img
27.7 C
Vaslui
22-iul.-2024
spot_img

Cum au fost păcăliţi mai mulţi turişti români din Grecia chiar de o chelneriţă din România. „Credeam că putem comanda liniştiţi, că e de-a noastră”

- Advertisement -

Un turist român a relatat experienţa neplăcută pe care a avut-o la o tavernă din insula Corfu. Neplăcerile au fost cauzate chiar de o chelneriţă română, spune el.

Turistul şi-a prezentat experienţa pe Forum Grecia, pagina de Facebook destinată turiştilor români în Grecia. Neplăcerile au început imediat ce grupul de turişti români a ajuns în Grecia. Aici, ei au constatat că este o diferenţă serioasă de preţ între foertele tentante de pe internet şi realitate. Însă totul a culminat cu o vizită la o tavernă din Corfu, unde au avut de-a face chiar cu o ospătăriţă română. Redăm mai jos postarea acestuia:  „ Vă povestesc şi eu ultima aventura avuta in prea frumoasa Grecie. Deci sa începem: am rezervat în insula Corfu- RODA BEACH la hotel SILVER BEACH 3 *.   Drumul cu avionul din Bucureşti până în Corfu Town ok . Problema a fost când am ajuns pentru că site urile de specialitate dădeau niste preturi acceptabile la închiriat maşini iar la fata locului situaţia era alta: între 100 şi 140 euro/ zi.   Am plecat cu transportul in comun o oră şi jumătate cu 3.6 euro de persoana.   La hotel alta surpriza pe afara arata super, la interior …jale . Camera cu mirosuri, baia o nenorocire de infecţie, aerul condiţionat 5 euro pe zi extra, curăţenie ….cam de nota 5.

Citeste mai mult: adev.ro/qye37e

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.