29.3 C
Vaslui
04-iul.-2022

Cum au reacționat Johnny Depp și Amber Heard după verdictul în procesul de defăimare: „M-a readus la viaţă”/ „Am inima frântă”

Actorul Johnny Depp a ieşit învingător miercuri în procesul său dur şi foarte mediatizat intentat fostei sale soţii Amber Heard, chiar dacă juraţii au ajuns la concluzia că cele două vedete de la Hollywood s-au defăimat reciproc prin intermediul presei.

După aproximativ 13 ore de dezbateri într-un tribunal de lângă Washington, juriul i-a dat dreptate vedetei din „Piraţii din Caraibe” pentru toate cele trei motive ale procesul de defăimare, acordându-i despăgubiri de 15 milioane de dolari.

În mod clar, ei au considerat în unanimitate că Amber Heard, 36 de ani, a făcut declaraţii false descriindu-se ca victimă a violenţei domestice şi că a acţionat „rău intenţionată”.

Cei şapte juraţi – cinci bărbaţi şi două femei – au decis, de asemenea, că Johnny Depp, 58 de ani, a defăimat-o pe Amber Heard, acordându-i o compensaţie financiară de 2 milioane de dolari…https://www.digi24.ro/stiri/externe/mapamond/cum-au-reactionat-johnny-depp-si-amber-heard-dupa-verdictul-in-procesul-de-defaimare-m-a-readus-la-viata-am-inima-franta-1960909

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here