spot_imgspot_img
16.1 C
Vaslui
30-sept.-2023

Cum erau alimentate VIP-urile Iașului cu cocaină pură! Principalul dealer, plătit în prafuri pentru o datorie de zeci de mii de euro. Nume grele se învârt în jurul poveștii! Patronul unui restaurant celebru a căzut pe interceptări!

- Advertisement -

Anchetatorii au refăcut drumul pe care drogurile ajungeau din Perugia sau Roma în Iași, la unul dintre cei mai notorii traficanți de droguri. Reporterii „BZI” au intrat în posesia unor interceptări ale convorbirilor telefonice purtate între Florin Vais, poreclit „Regele cocainei”, și oameni de afaceri sau consumatori din Iași. Pe interceptări a căzut administratorul restaurantului „Blue Aqua” din Iași, dar și administratorul unui studio de videochat. Doar cei cu bani mulți își permiteau să cumpere de la Vais. Detaliile acestei povești vor avea un ecou puternic în lumea bună din Iași.

Cum erau alimentate VIP-urile Iașului cu cocaină pură! Principalul dealer, plătit în prafuri pentru o datorie de zeci de mii de euro, ce viza o mașină. Nume grele se învârt în jurul poveștii. Astfel, magistrații au descris modul în care ajungeau în țară prafurile luate de la un albanez. Cei implicați în trafic vorbeau codificat: „Are bombă, bombă, și-ți mai trimit, da, e bombă!” Amintim că, recent, cel supranumit „Regele cocainei”, Florin Vais, a fost condamnat de Tribunalul Iași la 6 ani și 2 luni de temniță pentru introducere fără drept în țară de droguri de mare risc, trafic de droguri de mare risc și deținere, fără drept, de droguri de mare risc, în vederea consumului propriu.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.