-0.6 C
Vaslui
28-ian.-2023

Cum i se face „reclamă“ Poliţiei Române la Viena şi Praga. „Când i-am zis că-s poliţist, a rămas interzis“

- Advertisement -

Un poliţist, în concediu fiind, face un tur al Europei, trecând cu maşina prin Viena şi Praga. Microbuzul este inscripţionat cu afişe pe care scrie „Jos mafia din Poliţia Română“

Unii dintre românii aflaţi în concediu sau care muncesc prin Budapasta, Viena şi Praga au avut, zilele trecute, surpriza să se întâlnească  cu un conaţional „original“, care a poposit în capitalele de stat menţionate. Este în vacanţă şi a plecat într-un voaiaj prin Europa la volanul maşinii sale.

Numai că, pe microbuzul lui Ioan Cănărău, agent principal şef la Poliţia Roman, judeţul Neamţ, sunt postate afişe deloc măgulitoare la adresa Poliţiei Române şi a MAI. Pe ele scrie „Jos mafia din Ministerul Afacerilor Interne, Jos mafia din Poliţia Română!“, în timp ce pe lunetă este alt mesaj, în engleză: „Stop abuse (of power) in the Ministry of Internal Afairs of Romania. Stop abuse (of power) in the Romanian Police“.    Acesta este modul în care poliţistul, până de puţin timp lider al Sindicatului Europol Neamţ şi vicelider la nivel naţional, i-a atitudine faţă de unele aspecte care se petrec în instituţiile menţionate. Şi nu este prima dată când o face, el fiind, până să-şi dea demisia, un sindicalist extrem de vocal, organizând şi participând la nenumărate proteste.

Citeste mai mult: adev.ro/rg506u

 

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.