8.4 C
Vaslui
27-mart.-2023

Cum încearcă Rusia să justifice atacul barbar din Vinița, soldat cu 23 de morți

- Advertisement -

Clădirea din Vinița bombardată joi de armata rusă cu rachete Kalibr lansate din Marea Neagră ar fi fost folosită de oficiali militari ucraineni pentru a se întâlni cu furnizori de arme străini, susține Ministerul rus al Apărării, în încercarea sa de a justifica atacul care a ucis 23 de persoane, printre care și trei copii.

Ucraina a negat că vreo țintă militară a fost lovită, declarând că atacul a ucis cel puțin 23 de persoane și a lovit un centru cultural folosit de veterani pensionari.

Cu toate acestea, Ministerul rus al Apărării susține că atacul viza o clădire folosită de oificialii ucraineni pentru a se întâlni cu furnizori de arme străini.

„În data de 14 iulie, rachete Kalibr au fost lansate asupra Casei Ofițerilor din Vinița. Clădirea găzduia o conferință a comandamentului Forțelor Armate Ucrainene și reprezentanți ai furnizorilor de arme străini”, a declarat vineri general-locotenentul Igor Konașenkov, purtătorul de cuvânt al ministerului rus al Apărării, potrivit Reutershttps://www.digi24.ro/stiri/externe/cum-justifica-rusia-atacul-barbar-din-vinita-soldat-cu-23-de-morti-2013805

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.