23.6 C
Vaslui
02-iul.-2022

Cum îşi bat joc locuitorii unui oraş din România de trotinetele electrice abia aduse. Una a ajuns în lac

Locuitorii unui oraş din România au înţeles total greşit modul de funcţionare al trotinetelor electrice şi aleg să se răzbune pe acestea aruncându-le sau abandonându-le în zone pustii.

Trotinetele eletrice aduse la Iaşi le pun deja probleme celor care vor să se deplaseze prin oraş.

Unii dintre ieşeni reclamă faptul că au plătit prea mult pentru o cursă prea scurtă, alţii nu înţeleg de ce trotinetele sunt lăsate oriunde prin oraş, iar alţii aleg să se răzbune pe ele, trântindu-le sau chiar aruncându-le în lacul Ciric (foto mai jos).

Trotinetele electrice aşteptate de ieşeni de câţiva ani au fost parcate în cele mai importante zone ale oraşului la finalul săptămânii.

„Acest lucru a devenit posibil după iniţierea proiectului de regulament pentru utilizarea trotinetelor electrice prin intermediul platformelor online.  Acesta a fost dezbătut împreună cu operatorii economici de mai sus, cu reprezentanţii societăţii civile care activează în sectorul mobilităţii urbane şi cu cetăţeni ai oraşului.

După ce a fost aprobat în Consiliul Local, acest regulament a devenit primul de acest tip din România, iar Iaşul este primul oraş care a creat cadrul necesar pentru posibilitatea închirierii trotinetelor electrice. Susţinem mobilitatea urbană şi soluţiile eco-friendly. Suntem deschişi alternativelor de transport, care pot creşte calitatea vieţii cetăţenilor”, a transmis viceprimarul Daniel Juravle.

Citeste mai mult: adev.ro/ra2huv

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here