Cum își convinge Germania tinerii să respecte restricțiile din pandemie. Un clip ironic devine viral

Autoritățile din Germania au ales să folosească ironia pentru a-și convinge populația să respecte restricțiile impuse în pandemia de coronavirus și au realizat un videoclip în care îndeamnă tinerii să rămână acasă, pe canapea. Clipul a devenit viral, cu peste un milion de vizualizări pe internet.

Uneori nu e nevoie să faci fapte ieşite din comun ca să fii erou. E suficient să… stai degeaba. Aceasta este tema principală a unei campanii din Germania, în care oamenii sunt îndemnați să asculte sfaturile autorităților și să stea acasă, pentru a învinge pandemia.

Clipul ironic a adunat deja peste un milion de vizualizări până luni și este extrem de popular pe Twitter, relatează Reuters, citat de Agerpres.

În clip, îndemnul apare sub forma unei “datorii patriotice în războiul împotriva Covid-19” și scoate în evidenţă contrastul dintre sacrificiile modeste ce le sunt solicitate tinerilor din ziua de astăzi, să stea acasă, să evite contactele inutile, cu cele ale germanilor vârstnici, care s-au confruntat cu războaie şi greutăţi reale.  …https://www.digi24.ro/stiri/externe/cum-isi-convinge-germania-tinerii-sa-respecte-restrictiile-din-pandemie-un-clip-ironic-devine-viral-1403170
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ