3.9 C
Vaslui
31-mart.-2023

Cum îşi rezolvă adolescenţii conflictele. Doi elevi din Bacău şi-au dat întâlnire ca să se bată, iar unul a sfârşit înjunghiat

- Advertisement -

Doi adolescenţi, în vârstă de 15 ani, au crezut că o bătaie în stradă este singura cale de a-şi rezolva o mai veche dispută. Când cei doi s-au întâlnit, lucrurile au degenerat rapid, iar unul dintre ei a fost la un pas să îşi piardă viaţa.

Tribunalul Bacău l-a condamnat în 23 iunie la măsura educativă a internării într-un centru educativ pe o durată de 1 an şi 2 luni pe un băiat de 15 ani pentru tentativă la omor şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Adolescentul a fost obligat să îi plătească victimei, un băiat de aceeaşi vârstă cu el, daune morale de 50.000 de lei. Decizia instanţei nu este definitivă. Agresorul este elev la Colegiul Tehnic de Comunicaţii „N.V Karpen” Bacău, iar victima este elev la Colegiul Tehnic „Anghel Saligny” Bacău.

Cei doi se cunosc din copilărie şi locuiesc în aceeaşi localitate. Între ei a existat o relaţie de amiciţie în cursul şcolii gimnaziale, dar ulterior a izbucnit un conflict, context în care şi-au adresat reciproc cuvinte jignitoare şi ameninţări, iar victima a insistat să se întâlnească pentru a se bate.

Citeste mai mult: adev.ro/rec67m

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.