-5.3 C
Vaslui
07-feb.-2023

Cum ne surprinde vremea în toiul iernii. Ce șanse sunt să mai vedem zăpadă în ianuarie

- Advertisement -

Nici vorbă să mai vedem zăpadă până la sfârșitul lunii ianuarie. Anunțul a fost făcut de Elena Mateescu, director ANM, care a precizat că în zilele următoare se face tot mai cald. Vreme anormală pentru mijlocul iernii.

O vreme în continuare mai caldă decât în mod obișnuit. Dacă în acest sfârşit de săptămână, maximele se vor situa frecvent între 1 până la 10 grade Celsius, de săptămâna viitoare este posibil să consemnăm valori mai mari de 15, posibil să ne apropiem de 20 de grade Celsius. 

Potrivit estimărilor până la sfârşitul lunii, mai ales săptămâna 16-23 ianuarie, va fi caracterizată de abateri termice pozitive mai mari de 6-7 grade Celsius, în special în jumătatea estică a ţării.

În zona montană înaltă, la mai mult de 1500 m, stratul de zăpadă este prezent si la această dată, dar pentru formele mai joase de relief sunt şanse scăzute ca până la sfârşitul lunii să avem strat de zăpadă„, a explicat Elena Mateescu la România TV…https://adevarul.ro/stiri-interne/meteo/cum-ne-surprinde-vremea-in-toiul-iernii-ce-sanse-2234571.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.