1.3 C
Vaslui
04-feb.-2023

Cum o umilea Ștefan Bănică pe Andreea Marin. Artistul i-a aplicat bătăi în repetate rânduri: „Aș vrea să știe lumea cât de ipocrit este”

- Advertisement -

Sabin Ivanof, unul dintre cei mai buni prieteni ai cuplului, a vorbit acum ceva timp despre umilințele pe care le îndura Andreea Marin, din partea lui Ștefan Bănică. Ori de câte ori nu-i convenea ceva, artistul se pare că sărea la bătaie și o lovea pe vedetă.

„Aș vrea să știe lumea cât de ipocrit este”

Sabin Ivanof a mărturisit că toată lumea știa câte ceva despre chinurile la care era supusă Andreea Marin, însă nimeni nu îndrăznea să spună absolut nimic. Acesta a punctat faptul că Andreea era agresată și verbal, dar și fizic, iar majoritatea episoadelor au avut loc la începutul mariajului cu Ștefan Bănică.

„Știu că o jignea şi o umilea pe Andreea Marin pe unde apuca. El, când nu mai avea replică în faţa ei, începea şi o umilea. Şi dacă ea îi răspunde la jigniri, pac!, o lovea. Deci, toţi prietenii ştiau, dar nimeni nu a spus nimic până acum. Dacă ar fi tăcut şi nu ar fi ieşit cu minciunile acelea la Antenă, probabil că nu aş fi spus niciodată că o bătea pe nevastă-sa. Dar aş vrea să ştie lumea cât de ipocrit este”, a spus Sabin Ivanof…https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/cum-o-umilea-stefan-banica-pe-andreea-marin-2234679.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.