14.8 C
Vaslui
26-sept.-2021

Cum recunoști carnea de pui cu hormoni. Trucuri ca să elimini toxinele din carnea de pui cumpărată din supermarket

Unul dintre alimentele de bază ale multora dintre noi este carnea de pui. Poate fi gătită în multe moduri, iar cele mai multe mâncăruri pe bază de pui nu necesită mult timp petrecut în bucătărie. Din păcate, carnea cumpărată din supermarketuri este plină de hormoni de creştere.

Cum recunoști carnea de pui cu hormoni. Carnea puilor care au fost injectaţi cu hormoni de creştere reprezintă un pericol pentru sănătate. Puii primesc astfel de substanţe pentru a creşte mai repede. Deşi nu există o diferență de textură între carnea tratată cu substanțe nocive și cea organică, există alte alte lucruri care te pot ajuta să diferenţiezi sortimentele de carne cu hormoni de cele organice, potrivit healthychild.org.

Carnea organică provine de la pui hrăniți în mod natural, fără antibiotice sau hormoni, crescuți în condiții optime. Spre deosebire de puiul sănătos, cel tratat cu hormoni poate provoca diverse probleme de sănătate, mai ales dacă este consumat frecvent.

Atât carnea provenită de la puii hrăniţi natural, cât și cea tratată cu hormoni, sunt bogate în nutrienți precum fier, zinc, fosfor sau vitaminele B. Ambele tipuri conțin cantități de grăsimi saturate și nesaturate, precum și proteine, dar carnea injectată este mai periculoasă pentru organism. …https://www.romaniatv.net/cum-recunosti-carnea-de-pui-cu-hormoni-trucuri-ca-sa-elimini-toxinele-din-carnea-de-pui-cumparata-din-supermarket_5667733.html

Ultimele Știri
- Advertisement -spot_img
Ultimele Știri
- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here