3.9 C
Vaslui
31-mart.-2023

Cum s-a răzbunat Vica Blochina pe Victor Pițurcă. Deciziile controversate luate de fosta amantă

- Advertisement -

Victor Pițurcă a avut o relație de lungă durată cu Vica. Concurenta de la Survivor România a avut, ani la rând, rolul de amantă. De altfel, cei doi au împreună un băiat de 14 ani, Edan.

Deși nu s-a ferit să afirme că fostul selecționer a fost bărbatul pe care l-ai iubit cel mai mult, Vica a dezvăluit că a ales să îl înșele de mai multe ori. Motivul? Ei bine, fosta balerină era supărată Pițurcă nu dorea recunoască oficial relația lor.

Se pare că Victor Pițurcă i-a spus Vicăi că nu va divorța niciodată de soția lui și că vedeta va rămâne doar la statutul de amantă.

Vica l-a înșelat pe Victor Pițurcă. A vrut să se răzbune pe el

Blondina l-a iubit mult pe fostul selecționer al tricolorilor, dar faptul că nu a putut să fie singura femeie din viața lui a făcut-o să recurgă la un gest de răzbunare.

„Faptul că știind că niciodată nu o să fiu soția lui sau să avem o relație, eu l-am înșelat pe el foarte mult, foarte mult în toți anii ăștia, de răzbunare. Cred că a simțit, dar cumva a fost chestia de răzbunare a mea cu mine”, a povestit în urmă cu ceva timp Vica Blochina, într-o emisiune youtube…https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/cum-s-a-razbunat-vica-blochina-pe-victor-piturca-2238434.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.