spot_img
16.5 C
Vaslui
29-mai-2023

Cum s-a reinventat Alina Sorescu, după despărțirea de Alexandru Ciucu

spot_imgspot_img
- Advertisement -

E confirmat! Alina Sorescu și Alexandru Ciucu urmează să se separe și în mod legal, în instanță, după luni întregi în care au circulat zvonuri cu privire la divorțul iminent dintre aceștia. Iată cu ce se ocupă cântăreața în tot acest timp, după ce vestea despărțirii a ajuns pe primele pagini!

În plin divorț, Alina Sorescu zâmbește! Cântăreața pare că a ales să se concentreze în prezent pe proiectele sale și să nu dea curs veștilor cu privire la despărțire. Deși divorțul a fost deja trimis în instanță, solista nu pare prea deranjată de situație, deși soțul ei a fost cel care a depus actele. În plin divorț de Alexandru Ciucu, Alina Sorescu s-a fotografiat într-o ipostază care confirmă teoriile din spatele separării celor doi.

Alina Sorescu zâmbește larg, în plin divorț

Reacția nonșalantă a Alinei demonstrează încă o dată că ruptura dintre ea și designerul vestimentar a venit în urmă cu ceva vreme, așa cum Click! a anunțat, chiar dacă soții au preferat să păstreze discreția, în speranța unei eventuale împăcări, cel mai probabil. Iată însă că acum nu mai e cale de întoarcere, iar cei doi foști parteneri urmează să se vadă în instanță pentru pronunțarea divorțului…https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/cum-s-a-reinventat-alina-sorescu-dupa-divort-589862.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.