spot_img
17 C
Vaslui
16-iun.-2024
spot_img

Cum se apără soţul Danei Roba după ce a desfigurat-o cu un ciocan

- Advertisement -

Daniel Balaciu, soțul Danei Roba, a făcut primele declarații în legătură cu agresarea make-up artistei. Acesta invocă legitima apărare, spunând că soția a stârnit un scandal agresiv care l-a forțat și pe el să recurgă la violență.

Bărbatul a avut o intervenție video, preînregistrată, la Acces Direct, dat fiind că, în prezent, se află în arest, iar pe filmare fața și vocea i-au fost distorsionate. Acesta a susținut că şi-a lovit soţia, pe Dana Roba, în legitimă apărare.

„Luni, 5 iunie, la 7 dimineața, m-a trezit soția să duc copiii la grădiniță. Eu aveam varicela, i-am zis că nu pot. Mi-a băgat mâna în gât, m-a scuipat. Când am văzut că e agresivă, am luat copiii și i-am dus. M-am întors la apartament. Dana a fost agresivă, m-a scuipat și m-a lovit cu o jucărie de lemn. Când am văzut că nu se oprește, am luat un obiect și am lovit-o nu mai știu cu ce. Nu îmi amintesc ce s-a întâmplat. Am început să conștientizez când am văzut-o pe Dana în pat, am sunat la 112, eu eram convins că Dana mă putea omorî. Era în legitimă apărare, mi-a fost frică pentru viața mea. Dana era o fire violentă, e mai înaltă decât mine și foarte violentă, ea m-a agresat fizic de mai multe ori, eu niciodată”, a spus Daniel Balaciu…https://adevarul.ro/showbiz/vedete/cum-se-apara-sotul-danei-roba-dupa-ce-a-2281768.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.