Cum se ascund candidații PSD de numele și sigla partidului după o metodă patentată de fostul PDL înainte de dispariție

În două județe din nordul țării, liderii PSD din Maramureș și Bistrița Năsăud candidează funcția de președinte al Consiliului Județean în numele unor alianțe și sub o siglă care nu mai amintesc de partidul din care fac parte, iar la sectorul 1, Dan Tudorache evită să pună inițialele partidului pe afișele electorale. La fel a procedat PDL în urmă cu opt ani. După ce a intrat în opoziție, în urma numeroaselor scandaluri de la guvernare care au afectat imaginea partidului, PDL a participat la alegerile parlamentare din 2012 ascuns sub alt nume și altă siglă.

Președintele Consiliului Județean Maramureș, Gabriel Zetea (PSD), candidează pentru un nou mandat în numele Coaliției pentru Maramureș, la fel primarul din Baia Mare, Cătălin Cherecheș.

Lansată pe 20 iulie, Coaliția pentru Maramureș este o extindere a Coaliției pentru Baia Mare, inventată de Cherecheș încă de acum patru ani, o adunătură pestriță de partide mici și organizații civice. Potrivit primarului Cherecheș, 50 de primari candidează la nivelul județului sub sigla Coaliției pentru Maramureș….https://www.g4media.ro/cum-se-ascund-candidatii-psd-de-numele-si-sigla-partidului-dupa-o-metoda-patentata-de-fostul-pdl-inainte-de-disparitie.html
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ