8.4 C
Vaslui
27-mart.-2023

Cum se poate așa ceva?! Tatăl unei fetițe din Iași a răpit de pe stradă un băiețel de 9 ani

- Advertisement -

Un individ din județul Iași a fost pedepsit de judecători, după ce a fost acuzat că a răpit de pe stradă un băiețel. Astfel, magistrații din cadrul Judecătoriei Iași l-au condamnat pe Marcel Constantin Lepădatu la 2 ani și 5 luni de închisoare, cu suspendare, pentru lipsire de libertate în mod ilegal și lovire sau alte violenţe. Totodată, ieșeanul trebuie să-i achite victimei daune morale în valoare de 10.000 de lei.

Un bărbat din Iași a fost pedepsit de judecători, fiind acuzat că a răpit de pe stradă un băiețel. Așadar, magistrații din cadrul Judecătoriei Iași l-au condamnat pe Marcel Constantin Lepădatu la 2 ani și 5 luni de închisoare, cu suspendare, pentru de lipsire de libertate în mod ilegal și lovire sau alte violenţe. Totodată, ieșeanul trebuie să-i achite victimei daune morale în valoare de 10.000 de lei.
„Inculpatul Marcel Constantin Lepădatu va presta o muncă neremunerată în folosul comunităţii în cadrul Consiliului Local Mironeasa sau în cadrul Direcţiei de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Iaşi, pe o perioadă de 70 de zile”, au afirmat judecătorii ieșeni…https://www.bzi.ro/cum-se-poate-asa-ceva-tatal-unei-fetite-din-iasi-a-rapit-de-pe-strada-un-baietel-de-9-ani-motivul-este-unul-halucinant-iar-ce-a-urmat-e-de-pomina-exclusiv-4485012?utm_source=website&utm_campaign=homepage&utm_medium=Local
- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

  1. Dar pe parintii acelui bully nu i-a pedepsit instanta, ca nu si-au educat plodul? Judecatorului in cauza i-ar conveni ca fetita lui sa fie agresata de un coleg de scoala?
    Daca fetita mea ar fi agresata, in mod repetat, de vreun bully, la fel as face si eu. De altfel, am si facut-o, cand eram copil, iar sora mea mai mica era hartuita de un baiat mai mare. Cand nu se poate face cu vorba buna, educatia mai trebuie facuta si cu parul. Mai ales cand comportamentul plodului corespunde „valorilor” familiei acestuia si, drept urmare, parintii ii aproba, aplauda si incurajeaza comportamentul deviant.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.