24.3 C
Vaslui
01-iul.-2022

Cumnatul lui Igor Dodon a fost prins de procurori în timp ce mânca o chitanță care îl incrimina pe fostul președinte

Cumnatul lui Igor Dodon a fost surprins de procurorii moldoveni care făceau percheziții la locuința fostului președinte în timp ce încerca să mănânce o chitanță care dovedea că Dodon este beneficiarul bazei de odihnă din Sadova, relatează Jurnal.md.

Informația a fost, ulterior, confirmată de parchetul moldovean care a anunțat că „O persoană a încercat să distrugă probele prin înghițire”.

Conform presei din Republica Moldova, persoana care a încerca să înghită respectiva chitanță este cumnatul lui Igor Dodon, Petru Merineanu.

Fostul președinte al Republicii Moldova, Igor Dodon, actual președinte de onoare al PSRM, a fost reținut pentru 72 de ore pentru acuzații de corupție și trădare. Ofițerii Serviciului de Informații și Securitate din Republica Moldova, împreună cu procurorii anticorupție, au descins cu percheziții la domiciliul fostului președinte…https://www.digi24.ro/stiri/externe/cumnatul-lui-igor-dodon-a-fost-prins-de-procurori-in-timp-ce-manca-o-chitanta-care-il-incrimina-pe-fostul-presedinte-1950793

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here