spot_imgspot_img
9.2 C
Vaslui
21-apr.-2024

Cupa „Andreea Răducan”, la a 11-a ediție! Andreea a adus la Bârlad gimnastica românească! (FOTO, VIDEO)

- Advertisement -
Andreea Raducan și Ana Maria Iordache

WEEK-END CU ANDREEA… Cupa de Gimnastică „Andreea Răducan”, competiție de gimnastică cu tradiție, organizată anual la Bârlad de campioana olimpică și mondială Andreea Răducan, este la cea de-a 11-a ediție. Competiția va avea loc mâine, 27 mai a.c. începând cu ora 10:00, în sala de sport a Școlii Gimnaziale Episcop Iacov Antonovici din Bârlad. Gimnaste din peste 10 cluburi din țară, participă la cea de-a 11-a ediție a Cupei «Andreea Răducan». „A sosit din nou acel moment din an când revin acasă, la Bârlad, pentru a susține micile gimnaste care vor concura în cadrul cupei de gimnastică «Andreea Răducan». Așadar, vă aștept cu drag sâmbătă, 27 mai, la cea de-a 11 a ediție a cupei de gimnastică «Andreea Răducan»! Mulțumesc echipei mele și partenerilor care sunt alături de noi pentru ca și această ediție să fie de neuitat!”, a precizat Andreea Răducan la conferința de presă susținută astăzi la Școala „Episcop Iacov Antonovici” din Bârlad, unde are loc și competiția ce va avea loc mâine.

Concursul este dedicat gimnastelor din categoria junioare III, de nivel 6 și 7, cu vârste cuprinse între 8 și 11 ani. Toate gimnastele participante la concurs vor primi premii în produse, iar sportivele de pe podium vor câștiga și premii în bani, diplome și trofee, în funcție de performanța obținută în cadrul competiției.

“Organizarea Cupei de Gimnastică “Andreea Răducan”, încă din anul 2011, îmi oferă posibilitatea de a-mi exprima recunoștința pe care o simt pentru tot ceea ce mi-a oferit gimnastica. An de an, acești copii mă fac să mă reîntorc la emoțiile începuturilor mele în gimnastică și să rememorez această călătorie fantastică în sportul de înaltă performanță. Suntem deja la cea de-a 11 ediție a competiției și sunt extrem de bucuroasă că pot susține gimnastica românească. Împreună cu echipa Asociației “Andreea Raducan” avem convingerea că putem contribui la dezvoltarea fizică, psihologică și emoțională într-un mod util pentru micuțele gimnaste. Mulțumesc tuturor celor care îmi sunt alături și partenerilor care susțin acest proiect și sprijină dorința de a face educație prin sport”, a transmis mass mediei locale Andreea Răducan.

Evenimentul este organizat în parteneriat cu Clubul Sportiv Școlar (CSȘ) Bârlad și beneficiază de sprijinul Primăriei Municipiului Bârlad, Direcției pentru Sport a Județului Vaslui, al Asociației pentru Gimnastică Vaslui și al Inspectoratului Școlar Județean Vaslui. Sponsorii și partenerii evenimentului sunt: Reserved, Sinsay, Kultho, Brenntag, Banca Transilvania, Dedeman, AB Systems, Toyota Material Handling, Comitetul Olimpic și Sportiv Român, Auchan, Farmec, Mercedes-Benz România, RB Marketing, First PR și Axis Communications.

Despre Cupa de Gimnastică Andreea Răducan

Cupa de Gimnastică „Andreea Răducan” a luat naștere în 2011, concursul fiind organizat cu scopul de a aduce spiritul marilor competiții internaționale în mijlocul micuțelor gimnaste din România. Competiția este organizată de campioana olimpică și mondială Andreea Răducan, în orașul său natal, Bârlad. Cupa „Andreea Răducan” este inclusă în calendarul național sportiv de către Federația Română de Gimnastică.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.