spot_img
19.1 C
Vaslui
03-iun.-2023

Cupa „Primăverii” la șah pentru copii, ediția a-VII-a (FOTO)

spot_imgspot_img
- Advertisement -

COMPETIȚIE… Cercul Militar Bârlad, reprezentat prin plt. major Florin Țăranu și Clubul de șah „Gheorghe Neștianu” reprezentat de Ioan Mocanu, au organizat o competiție sportivă de șah pentru copii, „Cupa Primăverii”, ce s-a desfășurat la Cercul Militar din Bârlad. “La această cupă s-au prezentat 18 copii, din diferite clase și chiar și copii din clasele pregătitoare, din orașul Bârlad, ceea ce m-a determinat să premiez separate copii născuți între anii 2015-2017”, a precizat organizatorul Ioan Mocanu.

Concursul a fost arbitrat de același Ioan Mocanu, care a vegheat la respectarea „Legilor șahului ” impuse de Regulile F.I.D.E și F.R.Șah ceea ce a dus la buna deșfășurare a concursului. La sedința tehnică s-a stabilit ca sistemul de desfășurare a concursului să fie în „Sistem Elvețian ” de șapte runde. Timpul de gândire a fost de douăzeci de minute/jucător.

Festivitatea de premiere a fost pe data de13 aprilie a.c., ora 09.30 la Cercul Militar al municipiului Bârlad, în sala mare, fiind oficiată de către Florin țăranu împreună cu Ioan Mocanu. Ultimul dintre ei a sponsorizat diplomele pntru toți jucătorii, oferind premii în bani, ba chiar și un mic protocol. S-au dat chiar și diplome speciale.

«Mulțumim „Centrului de tineret Sfântu’ Gheorghe” din Ivești pentru sponsorizarea acestui concurs. Mulțumim Direcției Județene de sport și Tineret Vaslui, expertului Virgil Gărguț pentru proptitudinea de care a dat dovadă oferindu-ne Cupe și Medalii pentru concurs. Mulțumim Cercului Militar Bârlad, lui Florin Țăranu pentru organizarea acestui concurs. Aș dori să adaug că David Cuzub este și câștigătorul concursului de la Școala gimnazială nr. 1 „Iogu Radu”», a precizat Ioan Mocanu.

Premierea jucătorilor

Turneu A clasament general

  • Locul I – David Cuzub – 7 puncte – Cupă și medalie de aur + bani
  • Locul II Iustin Dumitrașcu – 6 pct. – medalia de argint + bani
  • Locul III Rareș Bejinaru – 5 pct.- medalia de de bronz + bani

Turneu D Fete

  • Locul I – Alessia Darie – 4 pct. – Cupă + medalie de aur+ bani
  • Locul II – Dănăilă Maria Teodoru – 3 pct.- medalia de argint + bani
  • Locul III Mihaela Alexandru Mihăilă- 2 pct.-medalia de bronz +bani

Turneu C pentru jucători născuți între anii 2015-2017

  • Locul I Teodor Iordache – 4 pct.-Cupă + medalie de aur + bani
  • Locul II George Croitoru – 3-medalia de argint + bani
  • Locul III Tudor Alexandru Iovu -3 pct.-medalia de bronz + bani
- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.