23.6 C
Vaslui
02-iul.-2022

Cuplu infractional, din interes: minorã de 16 ani cuplatã cu un tânãr pentru a face rost de bani, prin tâlhãrie si santaj!

APUCÃTURI… Un tânãr de 21 de ani, din municipiul Bârlad, bãnuit de comiterea infractiunilor de tâlhãrie calificatã si santaj, Bogdan H., a fost retinut! Politistii Biroului de Investigatii Criminale Bârlad au documentat si probat activitatea infractionalã a unui tânãr de 21 de ani, domiciliat în municipiul Bârlad, bãnuit cã, împreunã cu o minorã de 16 ani, din Alexandru Vlahutã, ar fi tâlhãrit si șantajat un bãrbat de 36 de ani. Acum îsi asteaptã amândoi judecata, minora de 16 ani în libertate iar autorul infractiunilor de tâlhãri si santaj, în arest preventiv.

În urma probatoriului administrat, politistii au stabilit faptul cã, în luna februarie a.c., persoana cercetatã, folosind amenintãri, cu complicitatea unei minore de 16 ani, din comuna Alexandru Vlahutã, ar fi deposedat persoana vãtãmatã de o sumã de bani. Totodatã, persoana vãtãmatã ar fi fost santajatã cu privire la savârsirea unei presupuse infractiuni, fiindu-i solicitate, în mod repetat, diverse sume de bani. În data de 21 martie, la ora 19.00, tânãrul de 21 de ani a fost prins în flagrant de cãtre politistii bârlãdeni, în municipiul Bârlad, în timp ce primea suma de 500 de lei de la persoana vãtãmatã. În aceeasi zi, politistii l-au retinut pe tânãr, pentru o perioadã de 24 de ore. A fost prezentat la Judecãtoria Bârlad, unde i s-a emis mandat de arestare pentru 30 de zile. În cauzã, minora de 16 ani este cercetatã în stare de libertate. Cercetãrile sunt continuate de cãtre politistii bârlãdeni, sub supravegherea Parchetului de pe lângã Judecãtoria Bârlad, în vederea probãrii întregii activitãti infractionale a persoanelor implicate, sub aspectul sãvârsirii infractiunilor de „tâlhãrie calificatã” si „șantaj”.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here