spot_imgspot_img
15.4 C
Vaslui
25-sept.-2023

Cupolă de foc deasupra României. Se anunță temperaturi sufocante în toată țara. Cât va mai ține canicula

- Advertisement -

Weekend de foc în România. Cupola de aer tropical aduce temperaturi de până la 38 de grade Celsius la umbră, ceea ce va face aerul extrem de greu de respirat. Nu doar în sudul țării. Disconfortul termic va fi ridicat și în regiunile vestice și estice. De asemenea, potrivit meteorologilor ANM, canicula se menține și pe tot parcursul săptămânii viitoare.

Mihai Huștiu, meteorolog ANM: Deocamdată temperaturile nu trec de 40 de grade. Astăzi avem 36-37 de grade în termometre. Într-adevăr, mai cresc temperaturile duminică, luni și marți, când temperaturile vor ajunge la 38 de grade. Din date pe care le avem, valul de căldură se va menține și săptămâna viitoare. În toată țara vor fi temperaturi peste norma climatologică specifică lunii august și disconfort termic ridicat în mai toate zonele de câmpie, dealuri joase și podiș, acel indice temperatură-umezeală urmând să depășească pragul critic de 80 de unități.

Citește mai mult la: https://www.digi24.ro/meteo/cupola-de-foc-deasupra-romaniei-se-anunta-temperaturi-sufocante-in-toata-tara-cat-va-mai-tine-canicula-2471485

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.