spot_img
28.9 C
Vaslui
17-iun.-2024
spot_img

Cursuri gratuite de limbi strãine

- Advertisement -

Vasluienii trecuti deja prin scoalã se pot înscrie la cursuri gratuite de limbile englezã si francezã.

Asociatia Culturalã Europea Vaslui, de acum binecunoscutã vasluienilor, revine cu un nou proiect dedicat adultilor, de toate vârstele si din toate categoriile sociale. Cei care doresc sã-si perfectioneze cunostintele de limba francezã si englezã se pot înscrie pânã pe 30 noiembrie într-un program conceput special pentru un public adult, cu o metodã dinamicã implicând noi tehnologii, un original sistem de management electronic al învãtãrii si apelul la traditii.

Platforma proiectului Grundtvig Thesaurus este o conceptie originalã româneascã, realizatã sub coordonarea managerului de proiect, prof. Alexandru Mîtã, împreunã cu partenerii de proiect – Universitatea Patras din Grecia, ECDL Cipru, Asociatia “Magister Educationis” Neamt, Agrupamento de Escolas de Vialonga (Portugalia), Inspectoratul Scolar al Provinciei Kastamonu (Turcia) si Udruženje obrtnika grada Zagreba – Croatia. De asemenea, metoda propusã include module de studiu în care traditiile nationale vor deveni subiect si obiect al cunoasterii si al prezentãrii în limba modernã studiatã.

Vasluienii doritori sunt invitati sã se înscrie completând formularul electronic de la adresa adult-education.ro. Ei vor fi apoi repartizati în grupe de studio, pe componente:

1) limba francezã pentru cadre didactice (mai ales educatoare si învãtãtoare) – îndeosebi pentru pregãtirea viitorului program “Franceza pentru cei mici”;

2) limba englezã pentru cadre didactice;

3) limba francezã pentru un public adult – nivel debutant si/sau nivel mediu;

4) limba englezã pentru un public adult – nivel debutant si/sau nivel mediu;

Cursurile sunt cuprinse si în oferta Casei Corpului Didactic Vaslui pentru 2014-2015. La absolvire, cursantii se vor putea mândri cu o diplomã cu certificat Europass si o adeverintã de formare de la Casa Corpului Didactic Vaslui. Cadrele didactice îsi vor putea echivala orele de formare în credite, pe baza procedurii emise de Ministerul Educatiei Nationale.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.