spot_img
34.3 C
Vaslui
13-iul.-2024
spot_img

Curtea de Apel Iași a dispus arestarea preventivă a opt persoane în dosarul „Fabrica de vise”

- Advertisement -

Magistraţii Curţii de Apel Iaşi au dispus arestarea preventivă a opt dintre cele 28 de persoane retinute în dosarul privind producerea şi comercializarea dispozitivelor de vapat şi de produse „edibles”.

Printre cei opt se află patronul fabricii din comuna Miroslava, Philipp Fuhrmann şi şapte dintre angajaţii săi. Magistraţii au menţinut decizia arestului la domiciliu pentru poliţistul din cadrul IPJ Iaşi care ambala produsele din fabrică.

Dispune emiterea de îndată a mandatelor de arestare preventivă pentru inculpaţii Iulian-Ionuţ Bogatu, Costel-Bogdan Toma, George Mădălin Ciucă, Mihnea-Leonard Loghin, Constantin Olăraşu, Alexandra Iftime, Radu Zonda şi Philipp Fuhrmann. Menţine dispoziţiile Încheierii contestate privind pe inculpatul Vlad-Constantin Acatrinei, plată a onorariilor apărătorilor desemnaţi din oficiu şi plata cheltuielilor judiciare avansate de stat în fond în vederea soluţionării propunerii de arestare preventivă”, se precizează în minuta Curţii de Apel Iaşi citată de Agerpres…https://adevarul.ro/stiri-locale/iasi/curtea-de-apel-iasi-a-dispus-arestarea-preventiva-2303625.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.