spot_img
25.1 C
Vaslui
19-iul.-2024
spot_img

Curtea de Apel respinge contestația lui Buzatu împotriva deciziei Tribunalului Vaslui

- Advertisement -

DECIZIE… Magistrații Curții de Apel Iași au decis să respingă contestația formulată de Dumitru Buzatu împotriva deciziei Tribunalului Vaslui privind înlocuirea măsurii privative de libertate. Supărarea fostului șef de județ este legată de faptul că, odată cu înlocuirea măsurii arestului la domiciliu, cu cea a controlului judiciar, Buzatu avea de respectat o serie de obligații. Posibil ca tocmai aceste obligații să-l fi determinat pe inculpat să conteste decizia instanței de la Vaslui. Conform deciziei Tribunalului Vaslui, pe timpul controlului judiciar, inculpatul Buzatu Dumitru are următoarele obligații: să nu depășească limita teritorială a județului Vaslui, decât cu încuviințarea prealabilă a judecătorului de cameră preliminară sau a instanței, să nu comunice cu inculpatul Judele Radu, precum și cu martorii Țuțuianu Mircea, Agafiței Emilian, Asandei Vasile, Koti Emeric, Pleșca Gabriela, Popescu Petru Bogdan Victor, Popa Petru, Antohi Bogdan Manuel, Caraiman Raluca Iuliana, Humă Andrei, Crețu Bogdan Andrei, Ciobotaru Daniel Dorel, Iordan Mitica, Obreja Ana Maria, Moraru Mihai, Zaharia Laurențiu, Munteanu Mona Maria, Tulbure Nelu, Moga Alexandru Cristian, Oglan Viorel, Diaconu Elena Aurelia, Buruiană Ioan, cu colaboratorii cu identitate reală Bârzu Iulian și Savin Emil, cu numiții Caragață Valeriu și Toma Cătălin Alexandru.  De asemenea, să nu exercite profesia sau activitatea în exercitarea căreia a săvârșit fapta, să comunice periodic informații relevante despre mijloacele sale de existență, să nu participe la manifestări culturale sau la adunări publice în scop politic direct sau indirect.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

5 COMENTARII

  1. Cum este sa conduci un judet dintr-un palat administrativ jegos in care sa te astepte cerșetorii la ieșire, iar angajații neamuri între ei să îți pupe mana de 20 de ani? Mexic, Venezuela , Argentina…pare o gluma…Trifan maradona ? Un film prost dar real

  2. Tupeu jegos! Greseala a fost că a fost lăsat liber! Daca primea în continuare vizite……nici musca nu se auzea! Dar jegosul a prins curaj!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.