Cutremur de 6,6 grade în provincia indoneziană Papuasia

Un cutremur puternic cu magnitudinea de 6,6 a avut loc sâmbătă în provincia indoneziană Papuasia occidendatală, a anunţat centrul american de geofizică USGS, citat de AFP.

Cutremurul s-a produs la ora locală 10.16 (4.16, ora României), la o adâncime de 30 de kilometri, epicentrul acestuia fiind localizat la 83 de kilometri sud-est de Manokwari, a precizat USGS.

Nu au fost semnalate victime sau distrugeri în rapoartele iniţiale. “Nu cunoaştem încă impactul seismului, dar nu există până în acest moment nici o semnalare privind distrugeri sau victime”, a declarat M. Suharjono, directorul tehnic al Agenţiei Indoneziene de meteorologie şi geofizică. “Avem informaţii precum că mai multe persoane au intrat în panică şi că seismul a fost foarte puternic”, a menţionat el.O recepţionistă al unui hotel din Manokwari a declarat că acest cutremur a durat aproximativ un minut, adăugând că nu sunt distrugeri.

“Toţi clienţii nosştri au fost cuprinşi de panică şi au ieşit din clădire, dar au revenit ulterior şi totul s-a întors la normal”, a declarat aceasta.

O replică de 5,7 magnitudine a avut loc la 83 de kilometri la nord-estul oraşului Teluk Bintuni.

www.antena3.ro
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ