Cutremur în fotbalul românesc: dovezi bombă despre cum pariază un jucător pe meciurile echipei sale! Credea că unele sunt blaturi și e dat de gol de iubita înșelată: „Pariurile erau un drog”

Abia a început anul 2021, însă avem primul scandal uriaș legat de pariuri în fotbalul românesc! Este vorba despre fundașul Gloriei Buzău, Marius Ioniță, care e acuzat de fosta iubită că a jucat la pariuri mai multe meciuri ale propriei echipe din Liga 2.

La rugămintea ei, fosta iubită a lui Marius Ioniță a cerut să nu-i fie făcut public numele, însă și-a dat acordul să-i putem folosi inițiala numelui. Astfel, I. va fi inițiala celei care vine cu dovezi care-l incriminează pe Ioniță că a jucat la pariuri împotriva propriei echipei.

Mai multe pariuri împotriva propriei echipe

Marius Ioniță a ajuns la Gloria Buzău în iunie 2019, însă pe finalul anului care abia s-a încheiat ar fi mizat mai multe sute de lei împotriva propriei echipe. Concret, I. ne-a prezentat mai multe bilete pe care era scris numele Gloriei Buzău în trei meciuri diferite.

21-10-2020, Cupa României, turul IV

Dacia Unirea Brăila – Gloria Buzău 1-2

Miza: 100 lei pe egal – cotă 1.70 (plus alte meciuri) – pariu pierdut
Marius Ioniță nu a fost în lot. …https://www.prosport.ro/fotbal-intern/liga-2/marius-ionita-a-pariat-pe-meciurile-echipei-sale-gloria-buzau-iubita-l-a-dat-de-gol-19174341?utm_source=OneSignal&utm_medium=Push&utm_campaign=de
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ