Cutremur în Justiție! Un judecător și-a desființat șefii după ce a dat cărțile pe față! Victoria sa împotriva Consiliului Superior al Magistraturii ar putea deveni virală în toată țara!

Cutremur în Justiție! Un judecător a câștigat procesul intentat recent Consiliului Superior al Magistraturii (CSM). Curtea de Apel Iași a admis acțiunea formulată de Mihaela Ciomagă Matostat. Aceasta a criticat în termeni duri condițiile de muncă și, implicit, decizia CSM, de a-i respinge solicitarea de transfer, de la Botoșani, la Iași. „Condițiile de muncă sunt inumane!”, a spus magistratul în instanță

Cutremur în Justiție! Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a primit o lovitură în instanțele din Iași. Astfel, recent, judecătorii din cadrul Curții de Apel Iași au admis cererea formulată de magistratul Mihaela Ciomagă Matostat împotriva CSM.

„Instanța admite acțiunea formulată de reclamanta Mihaela Ciomagă Matostat în contradictoriu cu pârâtul Consiliul Superior al Magistraturii – Secția pentru Judecători. Anulează hotărârile Consiliului Superior al Magistraturii – Secția pentru judecători din 2 aprilie și 9 aprilie 2020. Obligă pârâtul la emiterea unei hotărâri prin care să dispună transferul judecătorului Mihaela Ciomagă Matostat, de la Judecătoria Botoșani, la Judecătoria Iași”, au precizat judecătorii ieșeni.

De remarcat este faptul că sentința nu e definitivă, aceasta putând fi contestată.  …https://www.bzi.ro/cutremur-in-justitie-un-judecator-si-a-desfiintat-sefii-dupa-ce-a-dat-cartile-pe-fata-victoria-sa-impotriva-consiliului-superior-al-magistraturii-ar-putea-deveni-virala-in-toata-tara-exclusiv-4048183?utm_source=website&utm_medium=deschideri
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ