Cutremur în lumea interlopă din Iași! Unul dintre cei mai temuți membri a fost reținut! Individul, filmat în timp ce își amenința cu o sabie rivalii din oraș, Constantin Vandam și Jean Brăileanu!

Un membru al lumii interlope din Iași a fost dus vineri la audieri. Polițiștii îl anchetează pe Ștefan Boncu, sub suspiciunile de amenințare și tulburarea ordinii și liniștii publice. Scandalul a izbucnit după două clipuri video postate pe o rețea de socializare. În cadrul filmărilor, făcute în centrul Iașului, Constantin Vandam și Jean Mărăraș, zis „Brăileanu”, au fost amenințați cu o sabie
Război în lumea interlopă din Iași!
Unul dintre cei mai temuți membri a fost dus vineri la audieri, iar mai apoi a fost reținut pentru 24 de ore! Individul a fost filmat în timp ce își amenința rivalii din oraș, respectiv pe Constantin Vandam și Jean Brăileanu!
Astfel, oamenii legii s-au sesizat cu privire la Ștefan Boncu. Recent, acesta ar fi postat pe o rețea de socializare două clipuri, filmate în centrul Iașului. În ambele videoclipuri individul și-ar fi amenințat rivalii din oraș cu o sabie.
Constantin Vandam și Jean Mărăraș, vizați în videoclipuri
Constantin Vandam și Jean Mărăraș sunt cei vizați de postările făcute pe o rețea de socializare. În una dintre filmări se poate vedea cum individul scoate o sabie dintr-o teacă din piele și o flutură în aer. Se observă că filmarea a fost făcută noaptea, chiar pe stradă, în Piața Unirii. Individul proferează injurii la adresa lui Vandam (Constantin Vandam) și a lui Jean „Brăileanu’” (Jean Mărăraș).

„Vandam și Jean, b… p… de zdrențe și de panarame! Cosmos, față de voi, e legendă vie! Voi ați avut noroc de Cosmos! Dacă nu era Cosmos în Iașul ăsta, voi erați f… demult! Veniți să vă întâlniți cu mine!”, strigă individul pe filmarea realizată în zona din fața statuii lui Alexandru Ioan Cuza, din Piața Unirii.

În plus, acesta mai proferează unele injurii, invitându-i pe cei doi rivali vizați să se întâlnească cu el, probabil pentru a-și regla conturile. …https://www.bzi.ro/cutremur-in-lumea-interlopa-din-iasi-unul-dintre-cei-mai-temuti-membri-a-fost-retinut-individul-filmat-in-timp-ce-isi-ameninta-cu-o-sabie-rivalii-din-oras-constantin-vandam-si-jean-braileanu-gale-4103691?utm_source=website&utm_medium=deschideri
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ