Cutremur la ISJ Vaslui: inspectorul general Loredana Roman, schimbat din funcție! Iată cine este noul șef ISJ

Inspectorul general al Inspectoratului Școlar Vaslui (ISJ), prof. Loredana Roman, a fost schimbat din funcție. Ministerul Educației a numit astăzi un nou inspector general școlar până la organizarea concursului de ocupare a funcției. Este vorba despre prof. Liliana Ciobanu Harhas, care ocupa, din luna noiembrie a anului trecut, funcția de inspector școlar pentru limbi moderne. Aceasta este cadru didactic la Liceul Teoretic “Mihail Kogălniceanu” Vaslui, unde predă limba engleză. Loredana Roman va reveni la postul său de profesor consilier școlar în cadrul Centrului Județean de Resurse și Asistență Educațională Vaslui.

Prof. Liliana Ciobanu Harhas (foto medalion), în urmă cu mai mulți ani, alaturi de mai multi colegi de proiect

 
5 COMENTARII

  1. Se pare ca PNL-ul nu prea are priza la profesori! Chiar n-au si ei niste membri de valoare din randul cadrelor didactice? Trec de la o educatoare cu pretentii mari la o profesoara de engleza care nu poate sa managereze nici macar colectivele de elevi! Nu mai spun de adjuncta de la Husi, alta educatoare cu stofa! Va dati seama ce a ajuns invatamantul Vasluian? Pentru binele copiilor nostri, trebuiau, stiind ca nu au cadre de valoare, s-o lase tot pe d-na Placinta. Macar aveai cu cine vorbi!
    RUȘINE!!!!!!!!!!!

  2. Dacă a plecat, înseamnă că și-a dat seama( ceea ce nu cred), dacă a fost demisă, înseamnă că și-a dat PNL-ul seama ( ceea ce, iarăși, nu prea cred). Oricum ar fi, e sigur că am scăpat. Poate își revine un pic învățământul vasluian!

  3. A plecat ? sau a fost data afara … ?
    oare inspectorii scolari … sint bucurosi sau? e ca la bancul cu bula !!!!!!! unii zic ca da!!!!! altii zic ca nu !!!!
    Asta e… se intoare la munca .. sa arate iedul la copii ?

LĂSAȚI UN MESAJ