Cutremur puternic în România! Pământul s-a mișcat din nou. Seismul, resimțit în mai multe zone

Am avut parte de un nou cutremur puternic în țara noastră. Pământul s-a cutremurat din nou în urmă cu puțin țimp. Seismul s-a resimțit în mai multe zone ale țării.Un nou seism s-a produs în RomâniaCutremurul a avut loc în această noapte, în urmă cu câteva ore. S-a aflat și în ce zone s-a resimțit.

Cutremur puternic în România!

Pământul s-a mișcat din nou. Seismul cu magnitudinea de 3.7 grade a avut loc în această noapte, în județul Vrancea, la ora 02:30 (ora locală a României), la adâncimea de 140 km. Epicentrul seismului a fost localizat la coordonatele 45.83 N ; 26.80 E, potrivit Institutului Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INCDFP).

Cutremurul s-a produs la 82 km S de Bacău, 94 km E de Brașov, 106 km NV de Galați, 111 km NV de Brăila, 115 km NE de Ploiești, 160 km SV de Iași și 164 km N de București.

Nu a fost însă cel ai puternic cutremur din această lună în România. Cel mai puternic seism din luna august anul acesta a avut magnitudinea de 3.9 grade.

Cel mai puternic seism din acest an s-a produs în 31 ianuarie, în judeţul Vrancea, la o adâncime de 121 de kilometri. Seismul a avut o magnitudine de 5,2 pe scara Richter și a fost resimţit şi la Bucureşti. …https://www.capital.ro/cutremur-puternic-in-romania-pamantul-s-a-miscat-din-nou-seismul-resimtit-in-mai-multe-zone.html
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ