27.6 C
Vaslui
01-iul.-2022

Cuza de la „Noaptea târziu” o lasă mai ușor cu dragostea și mai mult cu munca. Vrea să revină în forță

Participarea la reality show-ul „Asia Express” a fost ca un refresh pentru trupa „Noaptea Târziu” deși doar doi dintre cei trei componenți au făcut echipă pe „drumul împăraților”. Profitând de acest nou capital de imagine, Cuza, sau Adrian Popescu pe numele din buletin, încearcă să se axeze mai mult pe carieră decât pe viața amoroasă. Dovadă că întâlnirile lui nu sunt cu vreo iubită, ci cu oameni cu care ar putea avea diverse colaborări.

Asta s-a întâmplat și zilele trecute când fotoreporterii EVZ l-au întâlnit pe Cuza pe terasa unui restaurant din zona Floreasca.

Dacă inițial părea că a ieșit singur la masă, cântărețul de fapt își dăduse întâlnire cu un prieten. Pentru că timpul este destul de limitat pentru el, nu a avut răbdare să-i acorde amicului său cele „15 minute academice” și a început să-l sune la telefon pentru a-l grăbi. Se pare că întârzierea a avut loc cauza deficitului de locuri de parcare în acea zonă, căci bărbatul a venit într-un suflet spre restaurantul unde-l aștepta Cuza.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here