23.2 C
Vaslui
18-aug.-2022

Dacia cu opt roţi, „invenţia” unui tânăr din Satu Mare care face milioane de euro din IT. A testat maşina până când a ieşit fum de la motor VIDEO

- Advertisement -

Ovidiu Pop, un tânăr din Satu Mare, a făcut o transformare cu totul inedită la o „bătrână” Dacia 1310. Adaptată „româneşte”, maşina are acum opt roţi, asemenea vehiculelor militare americane, şi a fost testată chiar pe teren accidentat.

Dacia cu opt roţi a fost scoasă la plimbare într-o comună din judeţul Satu Mare. Pentru că nu mai are numere de înmatriculare, „bătrâna” Dacie a fost adusă pe o platformă, la ideea lui Ovidiu Pop, tânărul care a filmat întreaga aventură.

„Am extins rotile la Dacie prin sudura unui suport cu butuc si prezoane care acomodeaza roti de Nissan Patrol!”, este descrierea clipului pe care Ovidiu Pop l-a publicat pe canalul său de Youtube.

Roşie ca focul, Dacia cu injecţie e printre modele produse la Mioveni până la privatizarea fabricii în 1999. Tânărul de 28 de ani i-a adăugat încă patru roţi printr-o adaptare inedită.

„Să vedem cât rezistă invenţia. O mică problemă am întâmpinat. Nu s-a calculat (spaţiul pentru deschiderea portierei din spate). Dar hai că merge”, a spus tânărul sătmărean care a închis cu greu portiera. …https://www.romaniatv.net/dacia-cu-opt-roti-inventia-unui-tanar-din-satu-mare-care-face-milioane-de-euro-din-it-a-testat-masina-pana-cand-a-iesit-fum-de-la-motor-video_5700733.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.