Dalida din Las Fierbinți este însărcinată

Ecaterina Ladin, actrița care interpretează personajul Dalida din Las Fierbinți, este însărcinată și urmează să aducă pe lume un băiețel. Ecaterina Ladin și soțul ei mai au un băiat în vârstă de patru ani.

Surpriză de proporții pentru fanii serialului Las Fierbinți. Ecaterina Ladin, actrița care interpretează personajul Dalida, este însărcinată. În serial, Dalida este secretara primarului Vasile, jucat magistral de actorul Gheorghe Ifrim. Vedeta Pro TV a confirmat informația și a făcut primele declarații.

Dalida din Las Fierbinți este însărcinată

Actrița Ecaterina Ladin, cunoscută din serialul Las Fierbinți, este însărcinată pentru a două oară. Actrița se află în a patra luna de sarcina și va aduce pe lume un băiețel. Dalida a făcut primele declarații despre această perioada frumoasă din viață ei și a recunoscut că ea și soțul ei își doreau foarte mult încă un copil. Cei doi mai au un băiețel în vârstă de patru ani pe nume Marcu. …https://www.bzi.ro/dalida-din-las-fierbinti-este-insarcinata-cine-este-tatal-copilului-4047660?utm_source=PUSHBZI&utm_medium=PUSHBZI&utm_campaign=PUSHBZI
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ