19.8 C
Vaslui
02-oct.-2022

Dan Capatos, reacție furibundă la adresa lui George Buhnici. În emisiunea lui a jignit femeile: „E halucinant”

- Advertisement -

George Buhnici a jignit femeile printr-o serie de declarații făcute în emisiunea lui Dan Capatos, direct de pe plaja Neversea. Mai mult, fostul prezentator de la PRO TV a decis să dea vina pe reality-ul de la Antena Stars, în loc să își ceară scuze, iar Capatos a răbufnit.

Multe dintre vedetele din România au decis să intervină în scandalul în care George Buhnici e implicat, printe ele numărându-se și Dan Capatos, prezentatorul emisiunii în care au fost făcute declarațiile care au pus pe jar internetul. Prezentatorul blamează nu doar afirmațiile lui George Buhnici, ci și atitudinea pe care a avut-o ulterior, în încercarea de a scăpa basma curată.

Astfel, Dan Capatos transmite că Buhnici ar fi trebuit să își ceară scuze de la femeile pe care le-a jignit, lucru care nu s-a întâmplat. În schimb, fostul prezentator al emisiunii „I Like IT” a încercat să dea vina pe echipa din spatele „Xtra Night Show”, de la Antena Stars. Capatos continuă și spune că explicația oferită de George Buhnici nu își avea rostul în acest context în care scandalul căpăta deja amploare…https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/dan-capatos-reactie-furibunda-la-adresa-lui-641116.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.