26.2 C
Vaslui
04-iul.-2022

Dan Marian i-a bãgat în sedintã de partid pe primarii dalmatieni

ÎN FORTÃ Deputatul PD-L Dan Marian a convocat prima sedintã de partid din calitatea oficialã, sustine el, de presedinte interimar al Organizatiei Judetene Vaslui a PD-L, cu primarii dalmatieni. Acesta i-a urcat pe primarii dalmatieni pe scara politicã a PD-L-ului, asa cum a fãcut si în cazul sãu: desi acestia nu sunt membri PD-L, ei vor fi coordonatori PD-L în comunele unde au fost alesi! Cu alte cuvinte, îi vor “comanda” pe membrii PD-L de acolo, asa cum face Dan Marian cu întreaga organizatie judeteanã!

Deputatul PD-L Dan Marian a convocat ieri o sedintã de partid cu toti primarii de la alte partide care în campania electoralã l-au sustinut pe presedintele Traian Bãsescu, în dauna candidatului partidului din care încã fac parte! Scopul întrunirii a fost, pentru deputatul Dan Marian, sã centralizeze toate datele privind proiectele si problemele financiare din comunele primarilor dalmatieni si, bineînteles, sã-i asigure pe acestia cã el este adevãratul presedinte al Organizatiei Judetene a PD-L Vaslui! La sedintã, alãturi de presedintele Organizatiei Municipale Vaslui a PD-L Corneliu Mihalachi, a fost prezent si deputatul Viorel Cãrare si ar mai fi trebuit sã participe si senatorul Vasile Pintilie, însã acesta a rãmas înzãpezit pe “teritoriul” baronului PSD Marian Oprisan, mai precis la Focsani. De asemenea, participantii s-au bucurat si de prezenta directorului de la Directia Generalã a Finantelor Publice Vaslui, Mihãitã Pantâru, care le-a dat o serie de explicatii de ordin economic în ceea ce priveste sumele defalcate din TVA. Dan Marian a declarat cã se va întâlni în curând si cu ceilalti primari, membri adevãrati ai PD-L, pentru a vedea care sunt si problemele lor.

Primari dalmatieni, sefii PD-L, la comunã!

“S-a luat decizia ca toti primarii care au sustinut PD-L-ul si pe Traian Bãsescu sã fie coordonatori politici ai PD-L în comunele unde au fost alesi. Obiectivul nostru este sã facem din PD-L o fortã politicã din judetul Vaslui, astfel încât în 2012 sã câstigãm Consiliul Judetean, cât mai multe primãrii si fotolii de parlamentar. Discutii ample au fost pe tema proiectelor de dezvoltare a comunitãtilor locale. Asteptãm cu interes sedinta CJ Vaslui din februarie, când se va împãrti bugetul judetului”, a declarat depuatul PD-L Dan Marian.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here