spot_imgspot_img
6 C
Vaslui
23-apr.-2024

DAN MARIAN, RÃZBOI TOTAL CU BICHINET!

- Advertisement -

TERTIPURI Abia ce s-au terminat alegerile prezidentiale, cã a si început scandalul în marele PNL. Vinovat de tãrãboi – senatorul Dan Marian, care a pornit un atac la baionetã la adresa liberalului Corneliu Bichinet. Un atac foarte puternic, fãcut public pe o retea de socializare, pe pagina senatorului, unde este postat acest mesaj: “Corneliu Bichinet, fost presedinte PRM Vaslui, fost presedinte de CJ Vaslui pe o combinatie cu PSD si Dumitru Buzatu, actualmente vicepresedinte CJ Vaslui tot pe o combinatie cu PSD si Dumitru Buzatu. Simpaticului coleg liberal, maestru de poante si glumite, îi place si cu slãnina în pod si uns pe buze. Sau, în limbajul mistocãresc pe care îl stãpâneste atât de bine, si cu sufletul în rai si cu… coada în balta cu peste”. Demonstrând cã scandalul de la sedinta PNL de duminicã a fost regizat si orchestrat de el, Dan Marian posteazã si o înregistrare audio de la sedintã, semn cã pregãteste un mare scandal în Partidul National Liberal.

Discursul lui Bichinet a fost înregistrat de un “cãtel” din gasca lui Marian, pe un telefon mobil, duminicã dimineatã, totul fiind o regie de proastã calitate a senatorului. Iatã ce a spus Bichinet la sedinta respectivã, conform înregistrãrii postate pe Internet: “Am vrut, stimati colegi, sã iau cuvântul imediat dupã cei doi copresedinti, pentru cã am vrut sã facem distinctia între ceea ce au spus ei, foarte frumos, si ceea ce vreau sã spun eu, foarte cinstit si foarte realist. As vrea ca aceia care întocmesc procesul verbal si oamenii din salã sã fie foarte atenti, pentru cã doresc dupã mine sã vorbeacã 20, 15, 30, putem sta aici câteva ore, pentru cã nu prea doresc sã mergem la restaurant în mod automat. Sã clarificãm mersul nostru, de aici încolo, în PNL, în judetul Vaslui. Aceastã sedintã, în afarã de aspectul ei festivist este un moment istoric pentru noi. Felicitãri pentru toti! Cei care vorbesc la prezidiu vor sã capteze atentia celor din salã. <<Bãi, ce buni am fost, bãi, ce buni ati fost>>, pentru ca pe urmã unul sã-si poatã strecura bunãvointa sau ticãloseniile. Eu nu vreau sã captez bunãvointa nimãnui. Stie toatã lumea cu ce mã ocup si ceea ce am fãcut pentru PNL si aproape pentru toti cei de aici, pentru cel putin trei sferturi dintre cei de aici, în mod personal, care au avut nevoie sã vinã la Consiliul Judetean. Sunã cam ciudat cuvântul <<traseist>>, în gura unor oameni de-ai nostri. As vrea ca anumite persoane sã evite cuvântul <<traseist>>, pentru cã au început traseismul chiar ei în judetul Vaslui, luând primari dupã ei, stricând Partidul National Liberal si venind, printr-o conjuncturã, unindu-se cele douã partide, cocotati în prezidiu ca fiind un fel de sefi ai nostri. Nu. Sunteti copresedinti… (urlete în salã, din cauza unor persoane aduse de Dan Marian, special pentru a huidui). Nu sunt alesi de organizatie, dar au tot respectul nostru. Suntem aici din douã, trei partide si vom merge din comunã în comunã si vom diagnostica. Sunt sapte de la PNL, zece de la PDL, îi vom aduna într-o salã si îl vom alege pe cel mai bun. Au fost lupte între cei de la PNL si cei de la PDL si vã rog sã le uitati. Veti vedea, prin oamenii noi care sunt aici vom rezolva ca judetul Vaslui sã nu fie al 32-lea de la coadã. Cred cã dl. Dan Marian a adus cinci, sase, sapte-opt oameni care vor lua cuvântul de la prezidiu (se aude vocea lui Cãtãlin Dogaru, n.r.). Dl. Ciurariu a iesit parlamentar pe USL, în viata lui nu vedea Parlamentul dacã nu era USL”, a spus Bichinet, în timp ce personajele aduse de Marian sã facã scandal tipau prin salã. “Eu sunt al saselea din cei pe care i-a adus Dan Marian”, se aude pe înregistrare vocea lui Cãtãlin Dogaru, cu tupeu, în timp ce Bichinet vorbea la prezidiu. Înregistrarea cu pricina a apãrut în ziarul controlat de Dan Marian în Vaslui, iar liberalul din conducerea CJ Vaslui a avut o replicã pe mãsurã.

Corneliu Bichinet: “Mã scârbeste. Atât!”

“M-am uitat si eu pe Facebook si mi-am ascultat declaratia datã în fata colegilor din Partidul National Liberal si nu am gãsit nicio propozitie care sã nu fi fost adevãratã sau nelalocul ei. Faptul cã un <<coleg>> a înteles sã-mi facã popularizarea prin aceste metode <<persuasive>> nu-mi dã de gândit si nici nu mã întristeazã. Eu vã multumesc cã ati decis sã publicati declaratia pe care am dat-o în PNL si las la aprecierea populatiei din judetul Vaslui sã aprecieze sau nu ceea ce am spus”, a spus, asearã, Corneliu Bichinet.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.