Dan Material & Miticã Uzatu, prima tatonare, prima tamponare | PAMFLET

Nici n-au primit mandatele de la judecãtor, cã Uzatu si Dan Material au si început sã-si împartã judetul. Scrupulosi, acestia au calculat paritatea procentelor obtinute la vot si au stabilit cã PSD are dreptul la patru trageri, iar partiduletul lui Dan Material doar la una. Si, sub privirile de vultur ale Nutei, s-au împãrtit functiile de presedinte, Consiliile de Administratie de la institutiile din subordine si chiar si parandãrãtul. Adicã dacã Material vrea un baston, Uzatu primeste patru, iar Nuta … . Dacã Uzatu pune director la Protectia Copilului, la Spitalul Judetean, la Centrul de Afaceri sau la Aquavas, Material vrea la Gunoaie, ori la LDP. Noroc cã la negocieri n-a venit Fluturas!

Chiar s-a mers si mai departe, fiindcã Dan Material a încercat sã-si împingã pe listele lui Uzatu si presedintele lui. Nu cã i-ar pãsa de el, ci pur si simplu asa, la derutã. Dupã încercarea esuatã de a-l plasa la liberali, acum îl încearcã si pe bãtrânul Uzatu, poate, poate, pune botul. Dar, totusi cea mai mare trãsnaie e cã Dan Material vrea postul de administrator pentru o amicã de a sa. Asta chiar e cea mai tare poantã! Buzatu sã lucreze pe sub fustele prietenei lui Material.

Numai cã, bãtrânul pesedist are un as în mânecã si mare sã nu ne fie mirarea dacã alde Dan Material nu primeste nimic si se face alianta pe la spate doar cu cei de la USR. Cã dacã tot va fi ras Mihai Botez de la USR, mãcar sã aibã un motiv. Dacã la viceprimar s-au pus la bãtaie pentru postul de vice 50.000 de coco, gânditi-vã cã la CJ e fãrã numãr.
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ