Dana Budeanu critică bărbaţii care merg la Barbershop şi folosesc Revolut

Dana Budeanu a dezbătut un nou subiect în rubrica sa de pe YouTube, „Amețitele și Mafioții”. Designerul critică bărbații care merg la Barbershop și folosesc Revolut. De asemenea i-a luat în râs pe cei care mănâncă avocado și fac fasting.

Dana Budeanu a comentat, în stilul său caracteristic, pasiunea bărbaţilor pentru îngrijirea personală și mai ales a celor care-și pun mască pe față pentru puncte negre. Tot stilista spune că nu înțelege bărbații care se epilează înghinal cu briciul la Barbershop.

Budeanu le recomandă bărbaților în loc de dietă, să facă mai mult amor cu partenerelor și aceasta spune că atunci nu va mai fi nevoie de nici o dietă.

Dana Budeanu, despre bărbaţii care folosesc Revolut

„Toate secretarele și amantele au Revolut. De aia au mafioții Revolut. Sunt anxioși, de aia a și apărut Revolut. Când are Revolut el, să își facă Revolut repede. Ce ai de ascuns, amețitule? De fapt nu vrei să vadă aia că-i dai bani secretarei și celor care au amante”, a spus Dana Budeanu.

Ele abia așteaptă să plece la live coaching, că și ei au live coach. Luati-vă viața în mâini și spălați-vă copii. Ce e aia mă depresie? Dacă vine războiul în clipa asta, ce faci? Stai în drepresie până trece?”, a mai spus criticul de modă.

Dana Budeanu nu se vaccinează

Dana Budeanu a declarat că nu se vaccinează, deși nu face parte din categoria persoanelor care se opun de principiu vaccinului anti-coronavirus și și-a vaccinat copiii după schema națională de vaccinare. Nu își va face vaccinul anti-COVID pentru că este „sănătoasă tun”.

Întrebată dacă se va vaccina împotriva coronavirusului, Dana Budeanu a răspuns la Antena 3: „Cum? Nu. Păi pentru ce să mă vaccinez? Nu am domn’e nimic, sunt un om sănătos tun. Nu sunt anti-vaccin, mi-am vaccinat copiii dupa schema națională. Nu mă vaccinez de ce? Nu am răcit în 21 de ani, sunt un om extrem de sănătos. Pentru ce să mă vaccinez?”. …https://www.romaniatv.net/dana-budeanu-critica-barbatii-care-merg-la-barbershop-si-folosesc-revolut_5221038.html




NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ