Dana Budeanu, în lacrimi de durere: „Să pui tu mâna pe mama mea, să o arunci în groapă!? Păi îi tăiam pe toţi”

Creatoarea de modă Dana Budeanu a văzut imaginile cu o tânără care urla de durere în curtea unui spital, în timp ce mama sa decedată de Covid era băgată în saci negri de plastic şi apoi sigilată în coşciug.

Dana Budeanu a izbucnit în plâns şi a avut o răbufnire nervoasă atât la adresa autorităţilor, cât şi la adresa poporului român, care nu a reacţionat timp de un an la restricţiile şi umilinţele la care au fost supuşi. De asemenea, Dana Budeanu acuză Biserica Ortodoxă şi pe Patriarhul Daniel că au abandonat credincioşii români în cea mai grea perioadă.

„Stiti ce se intampla? Oamenii in cele mai grele perioade ale vietii s-au strans la biserica. Asa suntem noi, maide cacat decat progresistii, mai handicapati. Nici in razboi nu se intra in biserica oricum, exista o limita. Pe oameni daca ii chema preotul la biserica, oamenii se duc. Unde au fost preotii si unde a fost biserica anul asta?Noi suntem asa pentru ca biserica si preotii ne-au abandonat. Pentru ca siungurul refugiu al oamenilor simpli este biserica. Iar ei ne explica ca sa ne vaccinam? Lasa-ma, ba, ca se vaccineaza cine vrea. Pe mine nu ma intereseaza ca Patriarhul isi face poze cu presedintele. Pe mine ma intereseaza oamenii care urla in curtile spitalelor. Sa pui tu mana pe mama mea, sa te porti asa, sa imi arunci mama? Pai ii taiam pe toti. Si  unde sunt preotii? Unde sunt azi, de ce nu erau in curtile spitalelor? …https://www.romaniatv.net/dana-budeanu-in-lacrimi-de-durere-sa-pui-tu-mana-pe-mama-mea-sa-o-arunci-in-groapa-pai-ii-taiam-pe-toti_5406133.html
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ